Nybegynner kurs 15 til 18 september

nybegynnerÅrets siste nybegynner kurs blir avholdt i Nordmarka 15 til 18 september. Kurset er fra kl. 17:30 til kl. 21:00 og går over 4 dager. Det er teori første dagen og kjøring de neste dagene. Etter endt kurs har deltakerne de rette godkjenninger som skal til for å kunne kjøre trialsykkel.

Er du under 16 år og skal kjøre trial må du alltid ha en foresatt med. Vaulali Trialklubb setter og krav til at foresatte skal være med alle dager på dette kurset for å lære reglene om trialkjøring, samt for å være med å ivareta sikkerheten når barna prøver seg på trialsykelen.

Kursavgiften er 2 delt:

  1. Det koster 400 kr for selve kurset som inkluderer leie av sykler og kjøre utstyr.
  2. For å kjøre/prøve trial må alle ha en kjørelisens fra Norges Motorsportsforbund. Den lisensen dere trenger for kurset og som er gyldig ut 2014 heter microlisens, eller for de som er 9 og eldre rekruteringslisens. Lisensen  koster 350,- disse lisensene har vi som klubb kjøpt inn på forhånd og selger videre til dere for samme pris.

Når det gjelder betaling av disse 750.- så betales dette kontant eller via bankterminal den første kursdagen.

En siste ting som må til for å kunne kjøre trial er medlemskap i en Trialklubb. Vi i Vaulali Trialklubb praktiserer familie medlemskap der vi ønsker at alle i familien melder seg inn. Et familie medlemskap koster 900 i året pr familie. For de som nelder seg inn i klubben nå på høsten er det halv pris (450). Faktura på medlemskap blir sendt ut til den enkelte i løpet av kurset.

Vurdere du å starte med trial så anbefaler vi at du tar turen ut i Nordmarka en torsdagskveld. Hver torsdag mellom 18 og 21 er det felles trening for alle klubbens medlemmer. Du kan da få se hvor kjekt og spennende dette er, hvis du og tar kontakt med noen i styret når du kommer for å se så kan du få enda mer informasjon om klubben og trialsporten.

Under menyvalg «Om oss» her på hjemmesiden kan du og lese mer om klubben og hva trial går ut på.

For å melde deg på nybegynnerkurset så send en mail til idar.holta@lyse.net. I denne mailen trenger vi opplysninger om din fødselsdato, navn på foresatte, mail og telefonnummer.

Det er stengt for kommentarer.